tiistai 16. lokakuuta 2012

Tiistaitreenit

Päivällä reenailtiin tokoa Tanjan kanssa Löytyllä. Chilalla oli kiva mielentila koko ajan.
Nouto: Vauhtinoutoa metallilla, kiersi aina kapulan taakse ja tarttui hyvin. Tuontivauhtia saisi olla vielä enemmän, mutta enimmäkseen tuo laukalla. Myöhemmin otin luovutusta ja pienen pätkän seuruuta puukapulan kanssa, meni tosi hyvin.
Luoksetulon stopit: Juoksutettiin Chilaa Tanjan ja minun välillä, sai namin aina tullessaan luokse. Minä välillä pysäytin kun oli tulossa, sitten vapautin palkalle Tanjan luo. Chila oli hämillään alkuun, mutta alkoi hyvin hiffata jujun.
Ruutu: Vuorottelin läheltä ja kaukaa, välillä lelu ruudussa, välillä ei. Sujui hyvin ja Chila haki hyvin ruudun paikkaa, jos alkuun meni väärään kohtaan. Ei lähtenyt enää haahuilemaan ruudun taakse juurikaan. Onnistuin melko hyvin heittämään pallon Chilalle suoraan.
Paikalla istuminen: Hienosti, ei haitannut vaikka vieressä käytiin palkkailemassa.
Kaukot: Tarjosi vain maasta seisomaan nousemista, koska sitä on tehty viime aikoina paljon. Maahan mennessä jätti kyynärpäät aavistuksen koholle. Hieman jumpattiin siis I-M-I siirtymiä lyhyemmältä matkalta, jolloin toimi hyvin, mutta jostain syystä tänään Chila ei kestänyt etäisyyttä paria metriä enempää.
Seuruu: Alkutreenin aikana lyhyitä pätkiä palkattuna, käännöksissä annoin tehostekäskyn ja pidin katsekontaktia. Meni oikein hyvin. Treenien lopussa pitkä seuruupätkä käännöksineen, yritin enemmän katsoa eteenpäin. Vähän kontakti tippui joissain käännöksissä oikealle, mutta komensin ja se auttoi hyvin. Tästä loppupalkalle.

Hauskasti kuvakulma huijaa, ihan kuin este olisi valtava.
Kuva: Tiina Pesonen
Agilityssa oli kiva rata ja huomasin taas oppineeni jotain. Viskileikkaus onnistui parilla yrityksellä ja sylkkärinkin olen vihdoin tajunnut oikein. Chila meni loistavasti kepeille tosi vaikeasta kulmasta, enkä päästänyt sitä kertaakaan karkaamaan tokavikasta keppivälistä. Pöytä meni hienosti radan keskellä, vaikkei sitä juuri ikinä tehdä. Yksi kuvio oli taas kamalan vaikea, piti juosta takaperin ja kääntää ja hallita pitkät heiluvat käsivarret, mutta selvittiin lopulta siitäkin... Kaiken kaikkiaan hyvä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti