maanantai 17. syyskuuta 2012

Löytyllä tokoa

Kimppatokotreenit Löytyllä.

Nouto: Uskaltauduin pitkästä aikaa ottamaan ihan liikkeenä. Ensin tuotin yhden hanskan, sitten kahta kevyttä kapulaa. Toi joka kerta, mutta usein ravilla ja usein piti vinossa suussa. Kehuin ja korjasin pitämisen, palkkasin vain suorasta tuonnista. Luovutus oli joka kerta hyvä. Tuo vino pitäminen oli suurin ongelma, tassuilla tökkimisen ja tiputtelun lopetti yhteen kokeiluun, kun ei tullut palkkaa. Olin tyytyväinen, edistytty on.

Ruutu: Tiina taputteli ruutua, mutta välillä Chila teki kummallisuuksia. Ihan kuin olisi lähtenyt etsimään esinettä ruudun takaa. Välillä meni oikein. Kävin myös itse taputtelemassa ruutua. Lopuksi teki pari tosi hienoa, tuntui taas käsittäneen tehtävän. Lopetimme siihen.

Eteenmeno: Tätä ei olla tehty ikuisuuksiin. Alkuun heitin lelun, sitten päästin Chilan perään. Sitten vein lelun Chilan katsellessa. Kun ei lähtiessä nähnyt lelua, jäi pyörimään ja etsimään, sen sijaan, että olisi juossut eteenpäin. Kutsuin pois. Viimeillä kerroilla vein lelun, näytin kuinka tiputan sen, sitten seuruuta ja lähetys. Meni lujaa ja suoraan, hyvä.

Lopuksi metsälenkki kavereiden kera. Chila leikki hienosti Muusa-bortsun kanssa ja juoksivat kilpaa onnessaan. Siinä ei ehtinyt edes ahdistua, vaikka kaksi innokasta mitteliurostakin olivat välillä takamuksessa nenineen. Ihanaa kun Chila taas nauttii vieraampienkin koirien seurasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti