keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Hyvää mieltä

Sannin haaste tuli hyvään paikkaan, kun stressaantuneena puurran viimeistä viikkoa homeen keskellä. Koulu, jossa olen ollut töissä, puretaan, ja kaikki tavarat pitää pakata tai heittää pois, oppilaat ovat levottomia ja itse oireilen homeesta niin, etten meinaa pystyssä pysyä. Yritetään tässä nyt sitten kaivaa hyvää mieltä esiin...

Haaste kuuluu:  Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa. Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että he ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

 Haastan Tiinan, Hannan, Sandran, Jonnan ja ... äh, viides jääköön kun en viitsi uudelleen haastaa ketään.

1. Ratsastus. Hevoset selässä unohtuvat huolet, pää tuulettuu ja se on muutenkin parasta liikuntaa. Aina riittää oppimista ja pidän oikeastaan joka lajista. Tällä hetkellä ei ole omaa projektia, ratsastan kavereiden hevosia 2-5 kertaa viikossa.

2. Luonto. Luonnon äänet, kasvit, eläimet, moninaisuus. Luonnon helmassa sielu lepää.

3. Matkustelu. Rakastan tutustua uusiin paikkoihin ja mielellään asua niissä vähän aikaa paikallisten keskuudessa. En ole käynyt ikinä rantalomalla, minua kiinnostaa kulttuurit maisemien lisäksi. Nyt en päässyt liian pitkään aikaan mihinkään.

4. Eläimeni. Rakkaat Chila ja Inksu, jotka huolehtivat mielenterveydestäni päivittäin, ja jotka yleensä järjestävät paremman iltashown kuin mikään tv-ohjelma.

5. Uusien asioiden oivaltaminen. Tottahan siitä tulee hyvälle mielelle, kun tajuaa jotain. :) Etenkin jos se liittyy koiriin tai hevosiin.

6. Ystävät. Näen heitä aivan liian harvoin, pitäisi aloittaa joku ryhtiliike.

7. Nopeus. Ei niin väliä millä, mutta kivaa on kun pääsee lujaa; autolla, hevosella, rulliksilla, vuoristoradalla,...

8. Kakut. Etenkin saksalaiset kakut, siellä on satoja erilaisia. Ei niikään kermakakku, vaan juustokakut, suklaakakut, jugurttikakut,... voisin elää kakuilla.

9. Kookaburrat. Kerroin tänään luokalle Australian kokemuksiani, siitä tuli mieleen. Kookaburria pitäisi saada tänne, ne ovat aivat loistavia. Ikinä ei voinut olla naama nurinpäin, kun ne alkoivat käkättää.

10. LOMA. Se alkaa lauantaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti