keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Virettä ja aurinkoa

Kävin sunnuntaina hallilla tokoilemassa ja otin kissanruokaa mukaan. Nyt en tehnyt äkkivapautuksia palkalle kesken liikkeen, vaan palkalle mentiin silloin, kun Chila aidosti ilahtui kehuistani. Se sai välipalkkoina myös palloa, mikä rentoutti sitä, kun sai välillä sinkaista pallon perään. Chila teki hyvin hommia ja loppua kohden ei ollut enää niin kiinni purkeissa. Purkit toimivat parhaiten, kun ne ovat tarpeeksi kaukana. Tehtiin merkkiä, ruutua, seuruuta ja A-estenoutoa, sekä erikseen kapulan luovutusta. Todella hyvin toimi nouto. Viimeiseksi tein kaukot ja se olikin todella vaikeaa, Chila ilmeisesti ajatteli palkkaa. Ei noussut istumaan käskystä, kunnes ärähdin. Sitten se katsoi mua, että ai, oisit heti sanonut, ja nousi. Yhdellä käskyllä ei meinannut onnistua millään, paitsi ihan läheltä.

Olemme lenkkeilleet ahkerasti jäällä, nyt kun vielä on ollut mahdollisuus. Aurinko on paistanut joka päivä, mikäs siellä on ollessa. Tänäänkin revin itseni ajoissa aamulla ylös ja teimme parin tunnin lenkin Tanjan kanssa. Chila oli onnessaan, kun näki pitkästä aikaa Hikan. Niillä on joku sielujen sympatia ja kaksi mustaa paineli pitkin jäätä toisiaan tönien, Giusan keskittyessä keppiin. 

Viikko sitten olimme Tuijan ja Cassun kanssa jäällä. Tuija otti mielettömän ihania kuvia Chilasta, kun heittelin sille palloa. En uskalla latailla mitään kuvia tähän nyt, koska tietokoneeni pihisee henkitoreissaan ja ja toimii vain, mikäli iso pöytätuuletin puhaltaa suoraan sen sisään. Mulla on nyt erityisen huono karma koneiden suhteen. Isukkini kuitenkin onneksi elvytti eilen autoni, joten päästään taas treenaamaan helpommin.
Tuijan mahtavat otokset löytyvät täältä.

1 kommentti:

  1. Hmmm, pitääpä kokeilla Viialle myös tuota palkkaussysteemiä!

    VastaaPoista