perjantai 1. helmikuuta 2013

Love you all, sanoo Chila

Chila on ollut hyväntuulinen, nyt se rakastaa kaikkia. Eilen se pääsi lenkille Tanjan lauman kanssa ja leikki kovasti Hikan kanssa. Se leikki myös uuden tuttavuuden Kamun kanssa, joka on 8v leikkaamaton aussie-uros. Treenasimme hallissa tänään tokoa ja hyvin sujui. Korvat olivat välillä hieman hakusessa, koska elämä on nyt niin ihanaa.

Ruutu: Ensin yksi lähetys lelulle, sitten pari kertaa ilman lelua. Hienosti laukalla oikeaan paikkaan joka kerta. Lelua ei voinut hiekkaisesta maasta ottaa kuin varovasti, mutta leikki innokkaasti, kun putsasin ensin lelun.
Ohjatun suunnat: Nyt löytyi vasen hyvin, mutta oikea ihan hakusessa. Alkoi keskittyä, kun namia ei löytynytkään sieltä mihin singahti. Viimeiset kerrat menivät hienosti.
Seuruu: Häiriönä pari muuta koiraa, mutta Chila teki tosi innokkaana ja hyvin. Paljon käännöksiä, joista nyt oikealle käännökset tosi hyviä! Tällä hetkellä täyskäännös on hienompi oikealle kuin vasemmalle, mutta molemmat toimivat. Meinasi hivenen välillä edistää. Peruutusaskeleet olivat aika hyviä.
Kaukot: Korvat alkuun hukassa, mutta hyvät vaihdot kun tajusi mitä ollaan tekemässä. Kävin palkkaamassa aina, jos pompahti terävästi istumaan maasta ylös asti.
Luoksetulo: yksi suora luoksari, hidasti vain vähän lopussa.
A-nouto: Kerran jätin kapula suussa toiselle puolelle ja kutsuin, tuli tosi innolla yli. Sitten kolme kertaa heitin kapulan ja tein luovutusta lukuunottamatta täyden liikkeen ja Chila teki hienosti!! Lähettäessä sanoin "tuo" ja kun oli menossa alas, huusin "over", tuntui toimivan.

Lopuksi kävimme lenkillä ja Chila rakastui täysin uuteen tuttavuuteen husky-herra Lucaan (leikattu uros). Leikki se kelpieiden kanssa myös, mutta oih, kun Luca oli ihana. Chila antoi sen astua itseään, pyöri selällään sen jaloissa, ärisi kelpie-nartuille, jos ne yrittivät tulla sen ja Lucan painiin mukaan ja halaili Lucaa kaulasta. Käyttäytyi siis erittäin epä-chilamaisesti. Se oli myös ihan täynnä suojalumen tekemiä paakkuja, mutta ei edes huomannut niitä. Kotona piti kääriä se pyyhkeeseen, se oli litimärkä.

Chila rakastaa tietenkin myös Inksua. Pus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti