perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kissa läksi kesäleirille

Tiistain agissa oli hyvä tekemisen meininki mulla sekä koiralla. Nti Hormonihirviö oli oma itsensä, eikä yhtään hormonihirviö. Onkohan se päättänyt ettei nyt teekään kunnollista juoksua ollenkaan? Nina pisti minut itse miettimään eri vaihtoehtoja ohjaukseen ja minähän jopa keksin niitä! Olen siis oppinut jotain. Chila toimi hyvin (en jaksa nyt muistella mitä kuvioita tarkemmin tehtiin) ja kaiken kruunasi kepit. Olen nyt tajunnut, että se osaa ne, minun pitää vain saada hyvä fiilis ennen keppejä ja kehua heti alkuun sitä kun lähtee pujottelemaan. Olen lähettänyt sitä varovasti, että keskittyy, eli jämähtänyt menneeseen vaiheeseen, ja Chila on ollut epävarma tekeekö oikein. Nyt siis täysiä kepeille ja kehut heti, ja johan meni koira lujaa kepeillä! Mahtava!

Siskokset Chila ja Inksu
Viimeiset pari päivää vietimme Kotkassa, koska vein Inksun sinne hoitoon loppukuuksi. Inksu luulee olevansa koira, eikä kestä olla paljoa yksin kotona, joten nyt kun on leirejä yms. tulossa, se meni kesäkissaksi kummeilleni. Siellä se saa huomiota yllin kyllin ja se asettuikin heti hyvin taloksi.

Tein Chilan kanssa pientä tokotreeniä kummieni puutarhassa, mikä oli alkuun kovin vaikeaa, kun olisi pitänyt vahtia naapureita ja tutkia paikkoja. Kyllä se hetken päästä tajusi olevansa hommissa ja teki hyvät seuruut ja jäävät, sekä roikkui muristen patukassa. Kohta ehkä uskaltaa kokeilla alkaisiko ote kapulaankin olla parempi, kun se kestää nyt käteni molemmin puolin kuonoaan, kun kiskon patukkaa. Muuten Chila osoitti olevansa aivan mamis, kun se olisi päässyt lenkille kummisetäni kanssa sillä välin kun lähdin kauppaan. Ei onnistunut lenkki, kun neiti itki perääni ja kiskoi kotia kohti...

Ensi viikonlopun vietämme kokonaan heppajutuissa, mutta pieni treenitauko on vain hyväksi, koska juhannus leireillään ja treenataan urakalla.

Chila heppalenkillä, tässä kohtaa mennään autotien laitaa (Chila osaa hienosti pysyä reunassa ja käskystä pysyy myös ihan hevosen lähellä ojan ja hepan välissä turvassa, jos auto tulee). Illan lenkkikaverina oli Doris.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti