maanantai 30. tammikuuta 2012

Teineilyä, agia ja sukutapaamista

Uhmailevan teiniaussien kanssa on hieman keskusteltu pelisäännöistä viime päivinä ja muutama palautus maanpinnalle on ollut tarpeen. Treeneissäkin on jatkettu vanhojen kertailua, helppoja juttuja ja pieniä pätkiä agissa. Tokossa lähinnä 1-3:n askeleen seuraamista, kyllä se taas siitä... 

Lauantaina oli agiryhmämme ylimääräiset treenit Korkeavireellä. Chila teki vinokeppejä tosi hienosti, kepit olivat lopulta melkein suorassa ja itse sain juosta vierellä ihan naama menosuuntaan. Kokeilin myös normikeppejä ohjureilla, mutta teiniä ahdistivat nyt ohjurit niin, ettei niitä voinut käyttää. Kontakteja namialustalla ja mun liikkeet hitaammiksi, niin onnistui. Hypyt menivät hyvin, tosi välillä pisti vaan korvat luimuun ja paineli rakettina pussiin... Kuitenkin ihan hyvät treenit.

Hannalla on faneja.
Sunnuntaina hain Hannan, Halin ja Main junalta ja Chila pääsi riekkumaan emon ja siskon kanssa pihalle. Korkeavireelle tulivat myös Maija Vertin kanssa ja Marida kera Roosan ja Pepsin. Hanna oli suunnitellut todella haastavan radan, josta tein pientä pätkää Chilan kanssa ja irtona kontaktia ja vinokeppejä. Chila teki muuten hyvin, mutta keppiharjoittelun aikana Hanna teki aidan toisella puolella Halin kanssa hommia, eikä Chila oikein voinut keskittyä, kun se rakastaa Hannaa ja tietysti Haliakin niin kovasti. Suoritti se lopulta sen minkä halusinkin, nyt on hyvä jättää kepit hautumaan pariksi viikoksi. Lopuksi vielä koko lauma pääsi pihaan riekkumaan. Chila ja Vertti tunnistivat toisensa ja riemastuivat jälleennäkemisestä ja Pepsi säesti niiden riemua hienolla haukulla mukana juosten. Kaikilla oli kivaa paukkupakkasesta huolimatta. Seuraavaa Patchcoat-treffiä odotellessa!

Chila, Vertti, Roosa ja Pepsi
Chila palvoo Hannaa ja kyllä se kunnioittaa myös emoa, joka voi sanoa mur.
Siskokset vauhdissa

1 kommentti:

  1. Hauska tuo eka kuva, kun kaikilla koirilla on (melkein) eriväriset takit ja ainakin eri malliset takit! :D

    VastaaPoista