torstai 5. tammikuuta 2012

Agia ja temppuja


Tämän postauksen kuvista suuri kiitos Maijalle!
Tiistaina agitreeneissä oli sama kuvio kuin perjantaina, enkä vieläkään osannut. Kolmen esteen kuviota piti tehdä eri ohjaustekniikoilla, eli sylkkäri, persjättö ja mikälie ollut kolmas kuvio nimeltään. Chila laitettiin aina aloittamaan kauempaa ja kauempaa, jotta saisin aikaa tehdä persjättökuvion, mutta eihän siitä mitään tullut vaikka koiraparka oli melkein peruutettu maneesista ulos... ongelmana oli että jään odottamaan koiraa, enkä luota että kyllä se siellä takanani hyppää, vaikka en katsoisikaan. Hyppäsihän se, heti kun vihdoin tein oikein. Siihen mennessä olin jo hysteerisen naurukohtauksen partaalla, kuten treenikaverinikin. Onneksi en helposti hermostu, joten Chila teki into piukassa hommia. Kun kuvio vihdoin sujui, sai Chila jatkaa putkeen, jonka päässä odotti palkintona - Maija istumassa maassa ottamassa kuvaa! Kuinka ihanaa, ajatteli Chila ja ryntäsi suoraan Maijan syliin. 
Seuraava viiden esteen pätkä meni hyvin, ohjasin jopa sinne minne piti. Sitten harjoiteltiin pituutta, jota Chila ei ensin tajunnut esteeksi, mutta eihän siinä mitään ongelmaa ollut kun vain pallo lensi esteen yli edellä (siinä on yksi ongelmistani, heitän mihin sattuu). Hyppytekniikkaa katselimme mielenkiinnolla, ei taida Chilalla tulla ongelmia roikkuvista tassuista.

Lopuksi vielä A ja kepit, molemmat hyvällä mallilla.

Kotona Chila on ollut temppukoulussa ja on tajunnut jujun peruuttamisesta ja etutassut ämpärin päällä pyörimisestä. Molemmat hyviä jumppia etenkin takapään lihaksille. Tänään tein sen kanssa ulkona kiven päällä tuota ämpäritreeniä, tajusi heti mitä halusin. Otin myös luoksetuloja lenkin lomassa, tuli miljoonaa suoraan eteen. Kun Chila juoksi minusta poispäin, huusin stop, jolloin koira pyörähti ilmassa minuun päin ja pysähtyi kuin seinään. Hieno Chila! Otimme myös pari pätkää seuruuta, joka menee koko ajan parempaan suuntaan. Näitä treenejä teimme tyhjällä rannalla (mokoma traktori jäädytti parhaillaan meidän kenttää) ja Chila kävi myös kokeilemassa heikkoja jäitä tassulla. Ilmakuplat jään alla kiinnostivat kovasti, mutta ei mene varovainen neiti ritisevälle jäälle, hyvä juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti