keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Ei murtumia hurjalla sudella :)


Chila kävi tarkastuksessa tänään ja eläinlääkäri oli myös sitä mieltä että tuskin on murtumaa tms. Ei siis kuvattu ja Chila sai parin viikon edestä särkylääkkeitä ja kehoituksen levätä muutaman päivän. Se ei ole ihan niin yksinkertaista, neiti on sitä mieltä että hänellä on tylsäääää. Pitää ehkä mennä istumaan sen kanssa vaikka torikahvilaan jos vain ehdin, nimittäin hevonenkin pitäisi viedä eläinlääkäriin ja se on hieman monimutkaisempi urakka. Venla sai ikävän räkätaudin, joka ei tunnu menevän itsellään ohi, joten siitä pitäisi ottaa kaikenlaisia näytteitä Viikissä. Huoh, välillä noista eläimistä ei ole ihan niin paljon iloa kuin murhetta. Onneksi nämä vaiheet menevät ohi.


Eilen sain kyllä hyvät naurut, kun naapurin rouva kysyi, että mitä ihmettä Chilan ja Nelli-koiran välillä on tapahtunut. Nellin emäntä oli kuulemma vaahdonnut, että mulla on kamala iso susikoira jota pidän irti, ja joka meinas syödä heidän Nellin. Hän kuulemma ilmoittaa siitä poliisille. Haluan nähdä kyllä poliisien naamataulut jos tulevan mun isoa sutta katsomaan... Chilahan ei ole kertaakaan edes haukahtanut sille pikkupiskille, joka sitävastoin rähisi oikein kunnolla Chilalle ja rähisee kuulemma naapurin terriereillekin. Emäntä itse taas on usein nähty aikamoisessa laitamyötäisessä, mikä kyllä selittääkin paljon.


Partsin sentään sain siivottua ja turvalliseen kuntoon, vaikkei vielä olekaan kalusteita, onpahan jotain uutta Chilalle ja Inksullekin kun ravaavat partsilla ihmettelemässä ääniä ja näkymiä.


          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti