sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Chila sukuloi Vantaalla ja hengaili stadissa


Lauantaina Chila pääsi uutukaiseen kangashäkkiinsä matkustelemaan ja heräsi Vantaalla, jossa auton vieressä jo odottivat Mai-äiskä, Hali-sisko ja Pinja. Vähän Chilaa ensin jänskätti, mutta sitten alkoi leikit sujua pellolla. Halin kanssa menivät lujaa, välillä tuli vähän rähinääkin, jolloin Mai meni heti komentamaan. Enimmäkseen siskokset ja äiti leikkivät kivasti.


 

Mai ja tyttäret
Siskokset kuin ilvekset?
Äiskä katsoo vieressä huolestuneena, ettei mitään satu.


 


Pellolla painelun jälkeen Halilla alkoi treenit, joihin saimme mennä katselemaan. Chila bongasi heti Lina-siskon treeneistä, mutta odotteli oikein mallikkaasti treenien loppua, jolloin pääsi temmeltämään molempien siskojen ja parin muun kanssa. Chila oli alkuun vähän pihalla, kun muut ryntäsivät suoraan painimaan ja juoksenteli porukan laitamilla, mutta lämpeni pikkuhiljaa ja kivaa oli. Olipa mukavaa nähdä siskoja! Chila on selvästi isompi siskojaan, Linan rinnalla se näytti melkein urokselta. :)


Vantaalta matka jatkui ystäväni luo Ruoskeasuolle, jonne jätin auton ja menimme Chilan kanssa keskustaan bussilla. Chila oli hyvin hiljainen ja löysä sylissäni, ilmeisesti yritti olla mahdollisimman huomaamaton meluisassa bussissa. Stadissa emme kauaa olleet, tapasimme ystäväni siellä ja menimme ratikalla takaisin Ruskikselle. Chila viihtyi sporassa ihan mainiosti ja hurmasi muut matkustajat sylistäni. Mannerheimintien liikennettäkään se ei suuremmin ihmetellyt. Ystäväni luona se sitten nukkuikin enimmäkseen kuin tukki.


 

Kuvia oli haastavaa saada vellovasta karvalaumasta... Leikkimässä Hali ja Lina, Chila ja Varpu-bortsu.


Lisää kuvia: Hanna, Bianca ja Miimi saavat kopioida ja käyttää jos haluavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti